KmK - ServicesUw Uitzendpartner!
 

Welkom bij KmK-Services!

Werken in de

Bouw
Verduurzaming
Techniek
Transport & LogistiekSta jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière?

In de huidige arbeidsmarkt zijn 'gouden handen' zoals die van jou erg gewild!
Het is begrijpelijk dat de vele opties overweldigend voor je kunnen zijn

Maar geen zorgen, KmK-Services is er om je hierin te helpen!

Dankzij onze grote ervaring door de jaren heen en het sterk opgebouwde netwerk weten we redelijk welke werkgevers goed bij jou zouden passen. Zit jouw droom vacature er niet tussen?  Dan gaan wij voor je opzoek!

We willen jou zo snel mogelijk op de juiste plek krijgen. Klinkt goed, toch?

Bij KmK-Services draait alles om de juiste match. We willen dat jouw kennis en vaardigheden volledig tot hun recht komen. Vertel jij ons je verhaal, dan zorgen wij dat we je kunnen helpen?

Wacht niet, neem nu contact op! 

Binnenkort ben jij aan de slag bij je nieuwe werkgever. Wij zijn er om je te helpen bij je volgende professionele avontuur.

Ik zoek een baan
Ik zoek personeel

 

 

Solliciteren

De eerste stap is simpel: je laat ons weten dat je interesse hebt om bij ons te werken!

Je kunt je solliciteren door middel van een sollicitatieformulier in te vullen op onze website of cv en motivatiebrief per e-mail te sturen.

Wanneer je je cv deelt, benadruk dan je relevante ervaring, prestaties en eventuele certificaten die je hebt behaald. Dit stelt ons in staat om een beter beeld te krijgen van jouw capaciteiten en hoe deze overeenkomen met de vacature.

De reis naar jouw nieuwe carrièremogelijkheden begint met een eenvoudige aanmelding. We kijken ernaar uit om jou te leren kennen en je te ondersteunen bij het vinden van de ideale baan.

Bij KmK-Services geloven we in transparantie en open communicatie. Jouw aanmelding wordt zorgvuldig beoordeeld en we streven ernaar om binnen een redelijke termijn te reageren.


 

Kennis maken

Om kennis te maken nodigen we je graag uit voor een gesprek met ons.

Het gesprek is een kans om elkaar beter te begrijpen.  We bespreken je vaardigheden & prestaties.  In deze sollicitatieprocedure zullen wij zelf vragen stellen om een passend beeld over jou te krijgen.

Als je dichtbij woont, nodigen we je graag uit voor bij ons op kantoor. Dit geeft ons de kans om je in persoon te ontmoeten en diepgaand in gesprek te gaan.

Woon je verder weg? Dan organiseren we een kennismakingsgesprek via videobellen. Dit geeft ons de mogelijkheid om elkaar te zien en te spreken, zelfs als je niet fysiek aanwezig kunt zijn.

Het gesprek is ontspannen en helpt ons om de juiste rol voor jou te vinden, ongeacht waar je je bevindt.

Wij kijken er na uit om kennis te maken! 

 

 

Matchen

Nadat we je hebben leren kennen tijdens het persoonlijke gesprek, gaan we aan de slag met het matchen van jouw profiel en voorkeuren met onze beschikbare posities. Ons doel is om niet alleen te kijken naar je vaardigheden en ervaring, maar ook naar wie je bent als individu.

Tijdens ons gesprek hebben we geleerd wat je wilt bereiken en waar je goed in bent. We denken na over banen waarin je je fijn voelt en waar je kunt groeien.

Ons team heeft veel ervaring in het helpen van mensen zoals jij om de juiste baan te vinden. We willen dat je blij wordt van de kansen die we voor je vinden en dat je weet dat je een goede keuze maakt. Als we een baan vinden die goed bij je lijkt te passen, bellen we je om dat te bespreken. We willen dat je tevreden bent met je keuze en dat je weet dat we achter je staan.

Bij goedkeuring plannen we een afspraak in met de opdrachtgever om kennis te maken!

  

Contract tekenen!

Als we een passende match hebben gevonden en je hebt besloten om verder te gaan, is het tijd om het contract te tekenen en je nieuwe avontuur te beginnen.

We zorgen ervoor dat je alle nodige informatie hebt over je nieuwe functie en het bedrijf waar je gaat werken voordat je het contract ondertekent. Dit omvat details zoals je functiebeschrijving, salaris, werktijden en andere belangrijke afspraken.

Na het tekenen van het contract is het tijd om te starten. Ons team en je nieuwe collega's staan klaar om je te ondersteunen en vragen te beantwoorden terwijl je je weg vindt binnen het bedrijf.

We geloven in een vlotte overgang en een positieve start van je dienstverband.

Het tekenen van het contract markeert het begin van een spannend hoofdstuk in je carrière. We kijken ernaar uit om je te zien groeien en succesvol te zijn in je nieuwe rol.
Gastenboek

E-mailen
Bellen
Map
Info